Земетресение разтърси Албания тази сутрин

Трусът е усетен и в района на черногорската столица Подгорица
29 окт 2021 11:08, Ния Христова
7
Земетресение разтърси Албания тази сутрин
Снимка: БГНЕС
Земетресение от 4,7 е регистрирано в Албания тази сутрин около 8.10 ч. местно време /9.10 българско/. По данни на Евро-средиземноморския сеизмологичен център трусът е станал на 50 км североизточно от Тирана и на 18 км западно от община Център Жупа в Република Северна Македония. 
 
Дълбочината му е била от 10 км.
 
Усетено е и в района на черногорската столица Подгорица, предаде БТА.
 
През изминалото денонощие Черна гора беше разтърсена от няколко труса, като останалите бяха по-слаби - с магнитуд 3,3 и под 3.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
2
 
! Отговори
До Рикиджията Северо преди 2 години
Това което си написал е изумителна мало умщина!
5
1
 
4
 
! Отговори
Стар човек преди 2 години
Усещането и преживяването е ужасно.При Вранчанското земетресение избягах с двете си малки деца под мишница,от петият етаж ,след като спря люлеенето.До тогава изчаквахме под рамките на вратите и трегера !
4
2
 
6
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 2 години
Там прекалиха с ваксините и Бог ги наказва
3
5
 
4
 
! Отговори
Kiffla преди 2 години
Стане ли земетресение, веднага започвайте да снимате с телефона и поствяйте във фейсбук, че иначе ще се окаже, че всички други постват, а вие не и така ще се изложите.
2
2
 
6
 
! Отговори
7 по рихтер преди 2 години
Ако стане земетресение, крийте се под касата на вратата или в коридорите. Ако сте навън - излезте на широко и се пазете от отломки и падащи предмети.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано Бог ни пази от такива природни бедствия. По възрастните си спомнят земетресението през 1977 година март месец когато БГ беше разтърсена от силно земетресение от планината Вранча в Румъния. Тогава от това земетресение паднаха блокове в Свищов и убиха стотици семейства. По онова време имаше информационно затъмнение и това за падналите блокове го разбрахме чак след 1989 година. Дано никога не се повтаря.